Meer dan 1250 euro voor goede doel!

14/12/2022


Het voorbije weekend stonden we op de jaarlijkse kerstmarkt in Laarne. Hamburgers, pintjes, glühwein, chocomelk en meer werden er verkocht ten voordele van het goede doel.

We bleven als allerlaatste kraampje open en zo zorgden we voor een totale opbrengst van €925!!


Op hetzelfde moment was het oudercomité druk in de weer om verse wintersoep te maken. Een 75-tal liter soep werd er verkocht, goed voor een winst van €352!!


Samen is er dus in 1 weekend maar liefst €1277 ingezameld, die gelijk zal verdeeld worden over de goede doelen die we dit jaar steunen: Pleegzorg Oost-Vlaanderen en Welzijnszorg.


Meer info kan u vinden op hun websites:

https://www.pleegzorg.be/wat-is-pleegzorg en https://welzijnszorg.be/wie-help-je 

29/08/2022

!NIEUW!

Vanaf nu zijn ook kleuters van het 3e kleuterklasje welkom op de ksa!

SOEPVERKOOP VOOR HET GOEDE DOEL

21/12/2021

Vorig weekend sloegen enkele vrijwilligers van de leiding en het oudercomité van KSA Laarne de handen in elkaar voor het goede doel. Met veel liefde, warmte (en peper ;-)) werd de soep bereid in de lokalen door vrijwilligers van het oudercomité. In het oudercomité van de KSA zitten heel wat vrijwilligers met groene vingers die met trots hun zelfgekweekte groenten sponsoren voor deze actie: prei, courgettes, pompoenen, aardappelen en ajuinen, ze werden allemaal in de soep gedraaid. De soepactie viel duidelijk in de smaak en er werden afgelopen zaterdag heel wat liters soep door de KSA - leiding aan huis geleverd. De totale actie bracht (naar boven afgerond) maar liefst 700 euro op.


De opbrengst wordt verdeeld over 2 goede doelen: Welzijnszorg en vzw de Sloep.


Mede door onze steun kan Welzijnszorg meer dan 100 lokale organisaties ondersteunen die zich dagelijks inzetten voor mensen in armoede. We hopen hen zo samen een betere toekomst te geven. Meer info=> http://welzijnszorg.be/wie-help-je


vzw De Sloep is een open huis voor jonge gezinnen. Via onthaal en groepswerk biedt de vzw opvoedingsondersteuning en gezondheidspromotie aan gezinnen van diverse afkomst die wonen in een aantal wijken in Gent. Meer info => http://desloep.be/missie-en-visie